GOED NIEUWS! Het eerste weekend van Twente Light gaat sowieso door.

We moeten voor deze dagen wel de openingstijden van Twente Light iets vervroegen (we starten om 16u en eindigen om 18u), maar gelukkig staat december bekend om de donkere korte dagen! We hebben de keuze gemaakt de ticketprijs iets naar beneden aan te passen (0 t/m 3 jaar gratis, 4 t/m 12 jaar € 11,50 en boven 12 jaar € 13,50). Door de kortere openingstijden zijn de aantallen kaarten wel beperkter beschikbaar. Maar het goede nieuws, we kunnen open! En daar zijn we blij mee, want we hebben qua opbouw al zoveel mooi werk verricht. Laten we daarom samen genieten van de lichtpuntjes die er nog wel zijn. 

Delen jullie dit goede nieuws?

Wil je er verzekerd van zijn dat je dit jaar van Twente Light kunt genieten? Koop dan nu alvast je kaarten voor 2 t/m 5 december op www.twentelight.nl. Tot en met morgen 14 november is er nog een vroegboekkorting van € 11,50 ongeacht leeftijd!

We weten niet wat de regels na het eerste Twente Light weekend worden, maar we hopen natuurlijk dat de nieuwe maatregelen het gewenste effect hebben en dat we na 5 december open kunnen zoals we eerder gepland hebben.

Heb je al tickets?

Dan is er de mogelijkheid om jouw tijdslot of ticket tot entree aan te passen naar een ander moment. De link naar de pagina waar je dit zelf kan doen vind je in de bevestigingsmail, de mail waarin je ook jouw tickets kunt vinden!