Jouw publieksbeurs of festival op een inspirerende plek

Bij een vliegveld denk je aan een grote open plek, geschikt voor een main stage en duizenden festivalgangers. Vliegveld Twenthe biedt echter ook intieme shelters en bunkers waar subsessies kunnen plaatsvinden. De ruim zestig locaties op het terrein zijn eenvoudig te combineren en maken jouw publieksbeurs of festival tot een unieke beleving.

Zoek een geschikte ruimte voor jouw event

  • Ruimtes van 200 m² tot 10.000 m²
  • Centraal gelegen tussen Randstad en Ruhr
  • Moderne faciliteiten
  • Geschikt voor 50 tot 5000 gasten
  • Eventprofessionals die meedenken

Absolutely Fresh | Airforce Festival

In augustus vond de eerste editie van het Airforce Festival plaats op deelgebied De Strip.  Door de ijzersterke line-up waren de bijna 9.000 bezoekers al erg enthousiast voordat ze het terrein op liepen. Maar de militaire aankleding van het terrein zorgde dat het meer was dan een muziekfestival. Zo waren er twee podia te vinden in de shelters, is er met lampen een landingsbaan gesimuleerd en is er bijna een kilometer aan militaire netten gebruikt. En toen het donker werd gaf het uitlichten van de verkeerstoren en oude bunkers wel een bijzonder effect.

Week van de Logistiek | Educatief

In maart vond de Week van de Logistiek plaats bij Vliegveld Twenthe. Genoeg ruimte om kennis te maken met alle kanten van logistiek. Iedereen kreeg de kans om de logistiek zelf te beleven. Drie dagen lang stond in het teken van logistiek. Met op dag 1 een kick-off voor logistieke partners uit Twente, overheid en het onderwijs. Dag 2 was toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de logistiek en dag 3 werd afgesloten door 3e jaars VMBO leerlingen. Een inspirerende dag voor jong en oud!

 

OGZ | ExpoRIC Beurs

Drie dagen lang kwamen alle betrokken partijen uit het veiligheidsdomein bij elkaar op de 20 hectare van Oostkamp. Thema’s van het evenement waren innovaties, actuele vraagstukken en interactief programma. Zo werden er verschillende soorten branden geblust, er werden vrachtwagens geborgen en je kon meerijden op de nieuwste crashtender. Om het thema ‘verbinden’ door te voeren in het gehele programma, eindigde elke beursdag met een slotdemo. Verschillende partijen uit het veiligheidsdomein werkten samen aan deze spectaculaire einddemonstratie. Het was er allemaal om mee te maken en te ervaren.