Onze ervaren en gedreven event-professionals tonen initiatief, nemen verantwoordelijkheid en geven advies over het concept, de voorbereiding, productie en uitvoer van een evenement.

Ben je benieuwd of Vliegveld Twenthe een geschikte locatie voor je is? We ontmoeten je graag om de mogelijkheden te verkennen. Hieronder lees je wat je te wachten staat nadat je contact met ons opneemt.

Stap 1.

Locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek kun je je een beeld vormen van de locatie, sfeer en werkwijze van Vliegveld Twenthe. Afhankelijk van jouw wensen wordt er aandacht besteed aan het concept, de doelstelling en de invulling van het evenement.

Wanneer de datum is bepaald, plaatsen wij vrijblijvend voor een optie op locaties die aansluiten bij jouw evenement. Zo ben je verzekerd van een locatie op de beoogde datum tijdens het voorbereidingstraject.

Plan een locatiebezoek

Stap 2.

Offerte

Op basis van je informatieaanvraag en het locatiebezoek maken wij een offerte op maat. Wanneer je de offerte bevestigt, leggen we de locatie vast en reserveren we catering, inrichting, techniek en facilitaire diensten.

Indien er teveel onduidelijkheid bestaat over de invulling van het evenement, kun je kiezen voor een locatiecontract. Hiermee leggen we de locatie voor de gewenste datum vast, maar laten we de invulling van het evenement open.

Vraag een offerte aan

Stap 3.

Voorbereiding

In de loop naar het evenement kun je voor alle mogelijke vragen terecht bij jouw eventmanager.

Tijdens de voorbereiding gaat het in de eerste plaats om het helder krijgen van de grote lijn. Naarmate het evenement nadert, worden de details steeds belangrijker.

Stap 4.

Productiebespreking

Voor jouw evenement organiseren wij graag een productiebespreking. Afhankelijk van het evenement kan dit telefonisch of bij ons op locatie plaatsvinden.

Tijdens de productiebespreking worden alle betrokken partijen en leveranciers uitgenodigd om het draaiboek door te nemen. Het doel is om ‘de puntjes op de i’ te zetten voor aanvang van het evenement.

Stap 5.

Uitvoer

Op de dag van het evenement word je ontvangen door je partymanager, jouw aanspreekpunt voor deze dag. Samen met de eventmanager en partymanager bespreek je het draaiboek en de laatste aandachtspunten.

Na de laatste voorbereidingen worden de gasten ontvangen… het evenement kan beginnen!

Stap 6.

Evaluatie

Na afloop van het evenement evalueer je het evenement kort met onze partymanager.

Blijf op de hoogte van Vliegveld Twenthe

Het organiseren van een event op een oude vliegbasis

In een samenwerking met Vliegveld Twenthe mag een opdrachtgever verwachten dat wij initiatief tonen, verantwoordelijkheid nemen en het juiste advies geven over een concept, voorbereiding, productie en uitvoer van een evenement.

  • Inspirerende locatie voor jouw evenement
  • Centraal gelegen tussen Randstad en Ruhr
  • Up-to-date faciliteiten
  • Meer dan 60 locaties
  • Geschikt van 50 tot 5.000 gasten
  • Ruim 3000 gratis parkeerplaatsen
  • Professionele ondersteuning

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Vliegveld Twenthe?

  • DD slash MM slash JJJJ