De Strip

Bijna een kilometer aan wegdek met daarlangs een verkeerstoren, acht shelters en diverse andere adembenemende, historische gebouwen: dat is De Strip. In de acht F-16-shelters werden vroeger gevechtsvliegtuigen overdekt neergezet wanneer ze op de grond stonden. Nu zijn het jouw ideale showrooms, sub-, feest-, diner- en presentatieruimtes.

VEELZIJDIG & MULTI-CREATIEF
De veelzijdigheid van De Strip is enorm en vraagt om experimenten en technische hoogstandjes. Doe de kick-off in de brandweerkazerne, een lunch in een van de shelters en de presentatie in Hangar 16 bijvoorbeeld. Pak uit met een borrel en diner in weer een andere bunker en sluit af met een vuurwerkshow op het buitenterrein. Make it fun!

SPANNEND GEVOEL
De bosrijke omgeving geeft De Strip een exclusieve touch; creëer je eigen wereld binnen de intimiteit van je ‘eigen’ bos voor jouw speciale gezelschap. Gebruik de gehele Strip voor een lancering, modeshow of food-parade voor een gigantisch publiek. Met de 20.000 vierkante meter aan beschikbare ruimte, kun je met 10.000 gasten van het spektakel genieten. Ondertussen houd je de touwtjes van je event in handen vanuit je eigen control tower.

  • Meer dan 20.000 m2
  • Verkeerstoren
  • 8 F-16 Shelters
  • Hanger 16
  • Veelzijdig

“This location feels like an energy drink!”