Hangar 16

Aan het einde van The Strip en direct aan de taxibaan vind je Hangar 16. De oude locatie van de zweefvliegclub is een uitdagende binnenruimte van 650 m2 en heeft een buitenspeelplaats van nog eens 750 m2 die jouw creativiteit gegarandeerd weet te prikkelen. In feestopstelling kan Hangar 16 tot 700 feestgangers verwelkomen en heeft in congresopstelling capaciteit voor 400 genodigden.

SFEERVOL & INNOVATIEF
Je waant je in vroeger tijden in dit prachtige pand met muren en elementen als in een ruïne, met onverwacht veel en sfeervol binnenvallend daglicht. De locatie is op tientallen manieren te gebruiken en in te delen. Maak eindeloze combinaties van feesten, diners, presentaties, workshops en congressen. Ga los met innovatieve concepten en audiovisuele creaties.

DE ULTIEME PLAYGROUND
Creëer de ultieme mix van een officieel, plenair programma en een ontspannen ontvangst en afsluiting. Dit kan allemaal binnen Hangar 16 plaatsvinden of verwerk een van de nabijgelegen locaties in je Plan B. Breng je gasten bijvoorbeeld naar een van de omliggende hangars of shelters óf verras hen buiten met een laser- of vuurshow temidden van de prachtige, omringende bossen. Ondanks de grootte en de mix van zowel binnen als buiten, geeft Hangar 16 een magisch gevoel van exclusiviteit aan iedereen die haar bezoekt.

  • Gelegen aan de taxibaan
  • 650 m2
  • Daglicht en eigen parkeerplaats
  • Extra 100 m2 aan faciliteiten
  • 450 personen congres
  • 900 personen feest

Hangar16 als ideale locaties voor jouw event

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een evenement in onze hangar? Neem contact met ons op of kom langs.

Neem contact met ons op