Bunkerpark

In het Bunkerpark vind je elf onverwoestbare bunkers die ideaal zijn voor workshops, presentaties of geheime bijeenkomsten. Ze zijn spannend, mysterieus en robuust. Durf jij jouw break-out sessie in deze betonnen subruimtes met grote, stalen deuren te organiseren?

GEHEIME MISSIES ACHTER GESLOTEN DEUREN
De muren, die van een meter dik gewapend beton zijn, garanderen een volledige geluidsdichtheid van de bunkers. Het is de perfecte plek om plannen te smeden en te brainstormen over ideeën die nog stil gehouden moeten worden. Maar ook voor een geestig teamuitje zijn er talloze manieren te bedenken om gebruik te maken van het park.

EEN PARK MET VELE BESTEMMINGEN
Voor automotive events en productlanceringen is het Bunkerpark ook een spannend idee: alsof je een secret, underground event voor jouw gezelschap hebt georganiseerd middenin het bos. Verras je gasten met een reis langs alle bunkers, met in elke daarvan een ander type auto, een tweede collectie of een nieuw merk dat daar in de schijnwerpers staat. Door elke ruimte totaal anders te decoreren en te voorzien van passende en originele keukenconcepten, maak je maximaal gebruik van de mogelijkheden van de locaties en de vele verrassingen. Het park is als geheel te huur (8.000 m2), maar je kunt elke bunker ook afzonderlijk reserveren.

  • Meer dan 8.000 m2
  • 11 bunkers
  • Exclusief of apart

De Vries + Partners | Ford trainingsevent

Op 29 september vond het Ford trainingsevent plaats voor de verkopers van de dealerorganisaties van Ford Nederland. Ford presenteerde tijdens dit event diverse nieuwe modellen en gaf trainingssessies in de ruige bunkers van het Bunkerpark.