Shelter B526/B527

De sfeer van de voormalige ‘garage’ van de F-16’s is nog steeds voelbaar in Shelter B527. Haar grote, glazen gevel laat een magische lichtgloed vallen over de oude vloeren, muren en typerende details. Een sprekende en idyllische plek voor maximaal 350 gasten.

INTIEME & WARME BUNKER
Met 450 m2 is deze shelter een van de kleinere en intieme locaties op het vliegveld, maar met een groots karakter en open gevoel door het naar binnen schijnende licht. De industriële bunker-look en de overblijfselen van vergane machines geven deze plek een speciaal tintje, net als de stoere muren van gewapend beton van een meter dikte.

IDEAAL VOOR AUTOMOTIVE EN EVENT-COMBI’S
Direct naast de taxibaan gelegen, is de shelter ideaal voor automotive events en voor events met zowel een indoor- als een outdoor-gedeelte. Een show of presentatie buiten bijvoorbeeld, recht voor de plafondhoge entreezijde of rondom de shelter. Met daarna een afsluitende borrel, diner of feest binnen in de shelter, die sfeervol verlicht en mooi aangekleed de gasten ontvangt met een bijpassend catering-concept.

  • 350 gasten
  • Industrieel
  • 450m2

De shelters als ideale locaties voor jouw evenement!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een evenement in één van onze shelters? Neem contact met ons op of kom langs.

Neem contact met ons op