Beleef een unieke avond uit met De Musical Dinnershow

Tickets

Wil jij met je familie of vrienden het ultieme kerstgevoel beleven?

In samenwerking met Le Roy Theaterproducties

Van 9 t/m 30 december 2023 verandert Vliegveld Twenthe in het sfeervolle Londen in 1854, voor een spectaculaire musical van Le Roy Theaterproducties. Het meeslepende verhaal van Scrooge in een uniek jasje, een luxe diner én een adembenemende 360 graden beleving: De Musical Dinnershow.

Beleef de magie van de 19e eeuw, de wereld van Charles Dickens en een winterwarm viergangendiner. Geniet samen met je collega’s van het verhaal van ‘A Christmas Carol’ met originele, eigentijdse Carols. Toegankelijk, humoristisch en spectaculair. Met 6 podia en meer dan 70 man cast rondom je en een wenselijke, feestelijke dresscode ben jij onderdeel van het betoverende decor. Je weet niet waar je kijken moet, want je zit er midden in!

Bij Vliegveld Twenthe hebben we verschillende arrangementen om samen te genieten van een magisch avondje uit. Bekijk hieronder de opties om dit theaterspektakel zelf met je naasten te beleven.

Premiére Ticket

Treed op 9 december binnen als een echte VIP met een rode loper ontvangst en word verwelkomd met een sprankelend glas bubbels. Beleef als allereerste de spectaculaire De Musical Dinnershow! Vliegveld Twenthe opent voor het eerst haar deuren voor de gasten die niet kunnen wáchten om het meeslepende verhaal van Scrooge in een uniek jasje te zien.

 • Rode loper ontvangst met glaasje bubbels
 • Luxe 4-gangen diner met bijpassend drankarrangement
 • Klassieke wintermusical in een modern jasje
 • Feestelijke dresscode: uitpakken en genieten!
 • Het ultieme kerstgevoel

€ 125,00 p.p

 

Regulier Ticket

Samen een betoverend avondje uit met De Musical Dinnershow op Vliegveld Twente? Stap de sfeervolle wereld van de Londense straten in 1854 in. Beleef het meeslepende, moderne verhaal van Scrooge in een adembenemende 360 graden beleving van 10 t/m 30 december. Geniet van een luxe, winterwarm viergangendiner, terwijl je middenin de musical zit.

 • Luxe 4-gangen diner met bijpassend drankarrangement
 • Klassieke wintermusical in een modern jasje
 • Feestelijke dresscode: uitpakken en genieten!
 • Het ultieme kerstgevoel

€ 115,00 p.p.

 

2e Kerstdagspecial Ticket

Het ultieme Tweede kerstdaggevoel beleef je samen in Vliegveld Twenthe met De Musical Dinnershow! Dineer met een luxe 4-gangendiner in de kerstige, Londense straten van 1854 en wordt ontvangen met bubbels en heerlijke warme en koude amuses. En op Tweede Kerstdag.. is er een speciaal bezoek van de kerstman!

 • Ontvangst met bubbels en amuses
 • Luxe 4-gangen kerstspecial diner met bijpassend drankarrangement
 • Klassieke wintermusical in een modern jasje
 • Feestelijke dresscode: uitpakken en genieten!
 • Het ultieme kerstgevoel met de Kerstman

€ 145,00 p.p.

 

“Prachtige kostuums in een sfeervol decor. Dickens viert hoogtij. Kerst zoals kerst bedoelt is. ”

A. Guliker

“Onvergetelijk bedrijfsuitje! We kwamen ogen en oren tekort. Zeker een aanrader. ”

C. Vermeulen - TenneT

“Spetterend, indrukwekkend, ontroerend met een lach en een traan. De Musical Dinnershow heeft het allemaal.”

Fam. Joosten

Benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden van een magische avond uit?

Bij Vliegveld Twente hebben we van 9 t/m 30 december 2023 verschillende arrangementen om jouw collega’s te belonen voor hun inzet of om je zakelijk netwerk te verrassen met dit spectaculaire uitstapje. Er zijn mogelijkheden om vooraf een vergadering te hebben, presentatie te geven en af te sluiten met een spetterende afterparty. Ook een uitgebreid ontvangst met bubbels, amuses en een speciaal gereserveerde area is mogelijk. Wil je een exclusieve avond voor jouw event? Speciaal hiervoor hebben we de 13, 14, 20 en 21 december beschikbaar gesteld. Enthousiast? Neem contact op met [email protected] om samen tot een magisch avondje uit te komen. We denken graag met je mee!

Heb je nog vragen?

De Musical Dinnershow is een co-creatie van Le Roy Theaterproducties en Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie