Wil jij samen met je collega’s en relaties het ultieme kerstgevoel beleven?

Deze decembermaand verandert Vliegveld Twenthe opnieuw in het sfeervolle Londen in 1854, voor een spectaculaire musical van Le Roy Theaterproducties. Het meeslepende verhaal van Scrooge in een uniek jasje, een luxe diner én een adembenemende 360 graden beleving: De Musical Dinnershow. Het winterspektakel is perfect als personeelsfeest, teamuitje of succesvol event met relaties.

Beleef de magie van de 19e eeuw, de wereld van Charles Dickens én een winterwarm viergangendiner. Geniet samen met je collega’s van het verhaal van ‘A Christmas Carol’ met originele, eigentijdse Carols. Toegankelijk, humoristisch en spectaculair. Met 6 podia en meer dan 70 man cast rondom je en een wenselijke, feestelijke dresscode ben jij onderdeel van het betoverende decor. Je weet niet waar je kijken moet, want je zit er midden in!

Momenteel is het enkel mogelijk om met ons via de mail jullie avond uit te reserveren. Liever zelf reserveren? Binnenkort kun je deze online zelf boeken!

Viergangendiner

Aan een ronde tafel van 8 personen geniet jij samen met je gezelschap en/of mede genieters van dit spectaculaire avondje uit. Tussen de aktes van de musical door wordt er een luxe diner uitgeserveerd dat jij van tevoren hebt gekozen.

Bijkletsen én netwerken

Naast heerlijk eten en een spetterende musical, is er ook genoeg tijd om tussen de aktes door bij te kletsen met je collega’s. Kom bij elkaar aan de tafel om je samen te verwonderen of loop tussendoor rond door het decor om te netwerken met de andere gasten.

Arrangementen


Voor deze dagen bieden wij verschillende arrangementen aan om jouw collega’s te belonen voor hun inzet of om je zakelijk netwerk te verrassen met dit spectaculaire uitstapje. Tijdens de avond krijg je persoonlijke begeleiding en volledige ontzorging door ons professionele team. 

Breid je avond uit
Houd bijvoorbeeld voorafgaand een vergadering of presentatie op locatie en sluit af met een spetterende afterparty. Of kies voor een uitgebreid ontvangst met bubbels, amuses en speciaal gereserveerde tafels.

Exclusieve avond
Wil je liever een exclusieve avond maken van jouw event? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 053-7504500 om samen tot een magisch avondje uit te komen. We denken graag met je mee!

“Onvergetelijk bedrijfsuitje! We kwamen ogen en oren tekort. Zeker een aanrader. ”

C. Vermeulen - TenneT

“Spetterend, indrukwekkend, ontroerend met een lach en een traan. De Musical Dinnershow heeft het allemaal.”

Fam. Joosten