Beleef samen een uniek avondje uit!

Wil jij je collega’s of zakenrelaties verrassen met een compleet avondje uit? Vliegveld Twente maakt het podium van 7 mei t/m 4 juni 2023 vrij voor het theaterspektakel: De Vergeten Twentse Lente. Een meeslepende show die de geschiedenis van de April-meistaking samenbrengt met entertainment tot een fantastische beleving.

De Vergeten Twentse Lente gaat over een dorp in hedendaags Twente, dat van het ene op het andere moment de beschikking krijgt over een erfenis van vele tientallen miljoenen euro’s. Aan Fenna, die net burgemeester is geworden van het dorp, de taak dat geld te verdelen. Als blijkt dat die erfenis rechtstreeks te maken heeft met de April-meistaking uit 1943, zet dat de verhoudingen in het dorp op scherp. Wie heeft recht op dat geld en wie zeker niet? Lukt het de Twentenaren de gemeenschapszin te bewaren?

Bij Vliegveld Twente hebben we verschillende arrangementen om jouw collega’s te belonen voor hun inzet of om je zakelijk netwerk te trakteren op dit zorgeloze uitstapje. Bekijk onderstaand de opties.

“Het voelt als een grote eer om weer mee te mogen doen”

Gerrit Lammers

“Het verleden speelt door in onze genen. Ook al gaat het om een gebeurtenis van twee generaties geleden, het werkt tot op de dag van vandaag door. De democratie staat onder druk. Polarisatie is aan de orde van de dag. Ik denk dat het publiek zich hierin zal herkennen”

Liesbeth Colthof

“Het is fantastisch om zoiets te kunnen gaan maken ”

Johanna ter Steege

VIP-arrangement

Een zorgeloze avond voor jou en je gasten: onbeperkt genieten van heerlijke (lente)hapjes en drankjes, zowel tijdens als na de show. Van ontvangst tot aan afloop is alles geregeld, zodat jij en je gasten kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring. 

 

  • Toegangsbewijs en VIP-Ticket 
  • VIP-plekken
  • Onbeperkt drankjes en streetfood
  • VIP-parkeren
  • Bits & Bites in de pauze én na de show
  • 6 uur durend programma (18:00 – 0:00u)
  • 150 euro per persoon, excl. BTW