Verras uw medewerker

Wilt u uw personeel op een originele manier bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar? Maak gebruik van de unieke mogelijkheid om uw medewerkers zelf een kerstpakket samen te laten stellen. Op onze gezellige kerstmarkt kunnen zij precies dat kiezen wat leuk, lekker of nuttig is. Van nootjes en boeken tot Rituals pakketten.

Samen de successen van afgelopen jaar vieren? Combineer de kerstmarkt met een borrel of een diner.

  • Ruim aanbod standhouders
  • Toegankelijk voor ieder bedrijf
  • Ruim assortiment aan producten
  • Geopend vanaf 9 december 2019
  • Geschikt van 50 tot 5.000 gasten
  • Compleet ontzorgd vanaf 12,50 per persoon *
  • Ruim 3000 gratis parkeerplaatsen

Volledige ontzorgde kerstmarkt

Vindt u ook dat uw medewerkers het beste verdienen? Dan is deze kerstmarkt een leuke maar vooral ook gezellige manier om ze te bedanken voor de inspanningen van afgelopen jaar. Niet alleen de medewerkers worden verwend met een breed assortiment aan standhouders en producten, maar we hebben ook aan u gedacht. De maand december is vaak al druk genoeg voor een bedrijf, daarom nemen wij graag nog wat extra zorgen uit handen!

Het enige wat u hoeft te doen is uw bedrijf in te schrijven en wij regelen de rest! Geen zorgen meer over het versturen van de uitnodigingen, wij zorgen voor een warm ontvangst met een warm drankje en een kerstkransje en niet te vergeten een mooie shopper (mogelijk inclusief bedrijfslogo).

Even nagenieten..

Na de zoektocht voor een perfect kerstpakket kan er worden genoten van een heerlijke borrel met aansluitend een diner. Dit zal tevens plaatsvinden in de Hangar waar vroeger de F-16’s werden onderhouden. Een unieke en industriële locatie waar met elkaar kan worden nagepraat over het succesvolle jaar! Het nagenieten zal tevens volledig door ons worden verzorgd. Wij ontvangen enkel het aantal personen en mogelijke wensen van u.

Voor meer informatie of inschrijving kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een mail sturen naar [email protected]