𝗦𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴𝗸𝘂𝘀𝘀𝗲𝗻 F𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 𝗸𝗼𝗺𝘁 𝘁𝗲𝗿𝘂𝗴 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗩𝗹𝗶𝗲𝗴𝘃𝗲𝗹𝗱 𝗧𝘄𝗲𝗻𝘁𝗵𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝟮𝟮 𝘁/𝗺 𝟮𝟲 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗶!

Deze voorjaarsvakantie kan je weer volop springen & dansen. Totaal 10.000 m² aan springplezier! We hebben nog veel meer leuks in petto voor jou. Voor de allerkleinsten is er een speciale peuterhoek. En je ouders, die mogen gratis naar binnen en genieten van jullie blijdschap. Dit wil je niet missen, want we zorgen voor lekker veel zitplaatsen, een kleur- en knutselhoek, een lasergame-arena en er kan gedanst worden tijdens de kinderdisco! Van al dat springen krijg je natuurlijk honger en dorst. Daarom verkopen wij weer gave springboxen! Koop online je ticket inclusief een springbox voor €14,00. De inhoud: een patatje, snack, pakje drinken, handfruit en een zakje chips.

 • Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
 • Tickets: €11,00 online en aan de kassa verkrijgbaar
 • Kinderen van 0 t/m 2 jaar: Gratis!
 • Ouders: Gratis!
 • Parkeren: Gratis!
 • Wifi: Gratis!

Springkussen Festival

CORONAPROOF SPRINGEN!

Volgens de RIVM-richtlijnen zijn wij verplicht om op 22 t/m 24 februari bezoekers te controleren op een geldig coronatoegangsbewijs. Alle bezoekers van 13 jaar en ouder heeft een eigen coronatoegangsbewijs nodig. Vanaf 14 jaar moet iedereen daarbij ook zijn of haar ID-bewijs laten zien.

Vanaf 25 februari vervalt deze maatregel. Dus op 25 en 26 februari zal er geen coronatoegangsbewijs controle meer zijn.

Springkussens & veel meer..

Rennen over de langste stormbaan van het festival, springen vanaf de hoge springtoren en weet jij je staande te houden op de Sweeper?…. ; ook dit jaar staat de hal weer vol met springkussens! We hebben er enkele nieuwe bij staan. Kom jij ze op het festival ontdekken?

Kinderdisco

Drie keer per dag gaan de voetjes van de vloer met DJ Douwie. Kom dansen en meezingen! Vraag je lievelingsliedjes aan bij de DJ.

Wagenpark

Uit de militaire tijd staan er bij ons nog een gave Bluebirdbus en legertank. We hebben ze klaar gezet voor jou zodat je deze kunt komen bekijken.

FC-Twente-Kidsclub

FC-Twente-Kidsclub

 

Ben jij een echte FC Twente fan? Ook deze editie staat de FC Twente Kidsclub er weer alle dagen tijdens het Springkussen Festival met onder andere een gaaf springkussen!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leuke winacties!

Volg ons op Facebook

FC-Twente-Kidsclub

 

Faciliteiten

Parkeren
Het Springkussen Festival heeft voldoende parkeergelegenheid en die is helemaal gratis! Volg bij aankomst de instructies van de parkeerbegeleiders op, zodat we kunnen zorgen dat er plek is voor iedereen.

Garderobe
Het Springkussen Festival heeft een open garderobe waar je zelf de jas op kan hangen. Dit is wel geheel op eigen risico.

Lekker eten en drinken
Op het Springkussen Festival zijn verschillende terrassen met voldoende ruimte om lekker te zitten. Er is ook een groot cateringplein aanwezig. Hier kan je onder andere terecht voor een verse kop koffie, een kan ranja voor de kinderen, een lekkere lunch en snacks.

Voor de aller-kleinsten
De aller-kleinsten zijn ook welkom. Ze kunnen zich vermaken in de speciaal ingerichte peuterhoek. En uiteraard zorgen wij ook voor een pamperruimte!

Wifi
Ook denken wij aan de ouders! Overal in de hal is wifi aanwezig. Dus je kan met gemak je mail checken of een review schrijven en foto’s plaatsen op Social Media over het Springkussen Festival!

Huisregels

 • Het evenement is voor alle kinderen van 2 t/m 12 jaar, maar wel onder begeleiding van iemand die 18 jaar of ouder is
 • Het betreden van de springkussens is geheel op eigen risico
 • De springkussens mogen alleen betreden worden zonder schoenen en met sokken
 • Om het veilig te houden voor iedereen, mag er niet worden gerend in de hallen
 • Aanwijzingen van het personeel dienen ten alle tijden opgevolgd te worden
 • Dieren zijn leuk, maar niet toegestaan
 • Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen
 • Eten en drinken wordt alleen genuttigd op de daarvoor bestemde cateringpleinen
 • Vliegveld Twenthe heeft ten alle tijden het recht om toegang te weigeren of te ontzeggen
 • Vliegveld Twenthe stelt zich niet aansprakelijk voor materiële en/of immateriële schade van een bezoeker in welke vorm dan ook
 • Het commercieel of professioneel gebruiken van foto’s of video’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de organisatie
 • Bij het betreden van het terrein van Vliegveld Twenthe geef je toestemming om tijdens het festival gemaakte foto’s en/of video’s te gebruiken voor publicatie- en promotiedoeleinden van onze volgende events; gegevens deelt de organisatie niet met commerciële partijen
 • Heb je ideeën, opmerkingen of klachten, dan kan je dit mailen naar: [email protected]

FAQ

Is een coronatoegangsbewijs verplicht?
Volgens de RIVM-richtlijnen zijn wij verplicht om op 22 t/m 24 februari bezoekers te controleren op een geldig coronatoegangsbewijs. Alle bezoekers van 13 jaar en ouder heeft een eigen coronatoegangsbewijs nodig. Vanaf 14 jaar moet iedereen daarbij ook zijn of haar ID-bewijs laten zien.

Vanaf 25 februari vervalt deze maatregel. Dus op 25 en 26 februari zal er geen coronatoegangsbewijs controle meer zijn.

Waar is het Springkussen Festival?
Het Springkussen Festival vindt plaats in Hangar 11 van Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie. Klik hier voor een routebeschrijving.

Voor wie is het Springkussen Festival?
Het festival is het meest geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Jongere en oudere kinderen zijn uiteraard ook welkom. Voor ouders en begeleiders is de entree gratis.

Kan ik ook mijn kinderfeestje op het Springkussen Festival vieren?
Ja zeker, dat vinden we leuk! Maar we hebben dit jaar geen speciale arrangementen samengesteld.

Kan ik ook pinnen?
Jazeker! Zowel bij de entree als bij het cateringplein is het mogelijk te pinnen.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?
Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. Wij zullen zorgen voor voldoende gelegenheid.

Mijn kind is 1 jaar. Moet ik ook voor hem/haar betalen?
Pas wanneer het kind 2 jaar is, moet er betaalt worden.

Is er begeleiding aanwezig bij de springkussens?
Ons team met enthousiaste begeleiding is de gehele dag aanwezig om alles in goede banen te leiden. Maar voor de veiligheid vragen wij om als ouder of begeleider aanwezig te blijven op het festival. Voor de speurtocht is het wel noodzakelijk als ouder of begeleider mee te gaan.

Wat is er allemaal voor ouders te doen?
Bij het cateringplein kan je terecht voor een vers kopje koffie, iets te snoepen en een lekkere lunch. Daarnaast kan je gebruik maken van gratis Wifi en zorgen we voor voldoende zitruimte.