Zien we jou met de kids bij Springkussen Festival Enschede 2023?

Tickets

Springkussen Festival komt terug naar Vliegveld Twenthe van 27 februari t/m 3 maart!

Dit jaar kan je weer volop springen & dansen bij het Springkussen Festival. Totaal 10.000 m² aan springplezier! Naast héél veel verschillende springkussens hebben we nóg meer leuks in petto voor jou. Voor de allerkleinsten is er een speciale peuterhoek en je ouders/verzorgers mogen gratis naar binnen en genieten van jullie blijdschap. Dit wil je niet missen, want we zorgen voor lekker veel zitplaatsen, een kleur- en knutselhoek, een lasergame-arena en er kan gedanst worden tijdens de kinderdisco! Voor een gezellig dagje uit met het gezin, een kinderfeestje of een uitje met jouw school of BSO zit je bij Springkussen Festival goed!

Van al dat springen krijg je natuurlijk honger en dorst. Daarom verkopen wij weer gave springboxen bij het Springkussen Festival! Koop online je ticket inclusief een springbox voor €14,00. De inhoud: een patatje, een snack naar keuze en een pakje drinken.

Kinderfeestje

Wil jij een actief en gezellig kinderfeestje vieren? Dat kan bij ons op het Springkussen Festival! Het kinderfeestje arrangement bestaat uit: entree, onbeperkt ranja, een Springbox, een zakje snoep en natuurlijk een cadeautje voor de jarige. Ook wordt er een tafel voor jullie gereserveerd. Een kinderfeestje is online te boeken vanaf 5 kindjes.

 • Openingstijden: 10.00 – 16.00 uur
 • Reguliere tickets: €11,00 online en aan de kassa verkrijgbaar
 • Kinderfeestje: €16 online verkrijgbaar
 • Kinderen van 0 t/m 2 jaar: Gratis!
 • Ouders/Begeleiders: Gratis!
 • Parkeren: Gratis!

Tickets

Springkussen Festival

Springkussen Festival

Springkussens & veel meer..

Rennen over de langste stormbaan van het Springkussen Festival, springen vanaf de hoge springtoren en weet jij je staande te houden op de Sweeper?…. ; ook dit jaar staat de hal weer vol met springkussens! We hebben er enkele nieuwe bij staan. Kom jij ze op het festival ontdekken?

Springkussen Festival

Kinderdisco

Drie keer per dag gaan de voetjes van de vloer met de DJ. Kom dansen en meezingen bij het Springkussen Festival! Vraag je lievelingsliedjes aan bij de DJ.

Springkussen Festival 2022

Scholen & BSO

Er is dit jaar ook aan scholen en de BSO gedacht! Kom gezellig met de kinderen naar Springkussen Festival en ontvang entree, een Springbox en onbeperkt ranja voor maar €13. Een uitje is via de mail vanaf 5 kindjes te boeken. E-mail: [email protected]

FC-Twente-Kidsclub

FC-Twente-Kidsclub

Ben jij een echte FC Twente fan? Ook deze editie staat de FC Twente Kidsclub er weer alle dagen tijdens het Springkussen Festival met onder andere een gaaf springkussen!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leuke winacties!

Volg ons op Facebook

FC-Twente-KidsclubBlijwin entertainment logo

Faciliteiten

Parkeren
Het Springkussen Festival heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. Volg bij aankomst de instructies van de parkeerbegeleiders op, zodat we kunnen zorgen dat er plek is voor iedereen.

Garderobe
Het Springkussen Festival heeft een open garderobe waar je zelf de jas op kan hangen. Dit is wel geheel op eigen risico.

Lekker eten en drinken
Op het Springkussen Festival zijn verschillende terrassen met voldoende ruimte om lekker te zitten. Er is ook een groot cateringplein aanwezig. Hier kan je onder andere terecht voor een verse kop koffie, een kan ranja voor de kinderen, een lekkere lunch en snacks.

Voor de aller-kleinsten
De aller-kleinsten zijn ook welkom. Ze kunnen zich vermaken in de speciaal ingerichte peuterhoek. En uiteraard zorgen wij ook voor een pamperruimte!

Wifi
Ook denken wij aan de ouders! Overal in de hal is wifi aanwezig. Dus je kan met gemak je mail checken of een review schrijven en foto’s plaatsen op Social Media over het Springkussen Festival!

Huisregels

 • Het evenement is voor alle kinderen van 2 t/m 12 jaar, maar wel onder begeleiding van iemand die 18 jaar of ouder is
 • Het betreden van de springkussens is geheel op eigen risico
 • De springkussens mogen alleen betreden worden zonder schoenen en met sokken
 • Om het veilig te houden voor iedereen, mag er niet worden gerend in de hallen
 • Aanwijzingen van het personeel dienen ten alle tijden opgevolgd te worden
 • Dieren zijn leuk, maar niet toegestaan
 • Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen
 • Eten en drinken wordt alleen genuttigd op de daarvoor bestemde cateringpleinen
 • Vliegveld Twenthe heeft ten alle tijden het recht om toegang te weigeren of te ontzeggen
 • Vliegveld Twenthe stelt zich niet aansprakelijk voor materiële en/of immateriële schade van een bezoeker in welke vorm dan ook
 • Het commercieel of professioneel gebruiken van foto’s of video’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de organisatie
 • Bij het betreden van het terrein van Vliegveld Twenthe geef je toestemming om tijdens het festival gemaakte foto’s en/of video’s te gebruiken voor publicatie- en promotiedoeleinden van onze volgende events; gegevens deelt de organisatie niet met commerciële partijen
 • Heb je ideeën, opmerkingen of klachten, dan kan je dit mailen naar: [email protected]

FAQ

Waar is het Springkussen Festival?
Het Springkussen Festival vindt plaats in Hangar 11 van Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie. Klik hier voor een routebeschrijving.

Voor wie is het Springkussen Festival?
Het festival is het meest geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Jongere en oudere kinderen zijn uiteraard ook welkom. Voor ouders en begeleiders is de entree gratis.

Kan ik ook mijn kinderfeestje op het Springkussen Festival vieren?
Ja zeker, dat vinden we leuk! Tickets voor het kinderfeestje arrangement vind je hier.

Kan ik ook pinnen?
Ja zeker! Zowel bij de entree als bij het cateringplein is het mogelijk te pinnen.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?
Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. Wij zullen zorgen voor voldoende gelegenheid.

Mijn kind is 1 jaar. Moet ik ook voor hem/haar betalen?
Pas wanneer het kind 3 jaar is moet er betaald worden.

Is er begeleiding aanwezig bij de springkussens?
Ons team met enthousiaste begeleiding is de gehele dag aanwezig om alles in goede banen te leiden. Maar voor de veiligheid vragen wij om als ouder of begeleider aanwezig te blijven op het festival.

Wat is er allemaal voor ouders te doen?
Bij het cateringplein kan je terecht voor een vers kopje koffie, iets te snoepen en een lekkere lunch. Daarnaast kan je gebruik maken van gratis wifi en zorgen we voor voldoende zitruimte.