Genoten van het event? Wij ook!

Nogmaals ontzettend bedankt voor de samenwerking en het organiseren van jouw onvergetelijke event bij ons. Wat ons betreft smaakt het naar meer en zouden we het leuk vinden om nog een keer een samenwerking aan te gaan! Om het volgende event weer zo origineel en onvergetelijk te maken, willen we jou op deze pagina alle informatie geven over de vele mogelijkheden bij Vliegveld Twenthe om te gebruiken ter inspiratie.

Andere evenementen die plaatsvinden op Vliegveld Twenthe bezoeken? Dat kan! In onze agenda zijn alle geplande publieksevenementen terug te vinden. Van theaterproductie tot automotive event: zeker het kijken waard!

Laten we er samen doorheen vliegen! ✈︎

Organiseer je vakbeurs, congres of bedrijfsfeest op een karakteristieke locatie

Meer informatie

Jouw publieksbeurs of festival op een ruime en inspirerende locatie

Meer informatie

De ruimte voor jouw outdooractiviteit of automotive event

Meer informatie

Overweldigd door de locatie en omgeving?

Dat snappen wij helemaal, wij verbazen ons ook nog elke dag! De herbestemde vliegbasis bevat nog steeds de vele shelters, bunkers, hangars en een taxibaan en wordt nu gebruikt als historische locatie voor de meest uiteenlopende en gave evenementen.

Heb je tijdens je bezoek nog niet alles van de locatie kunnen zien? Geen probleem, naast dat we op onze website een plattegrond aanbieden waar we alle locaties uitlichten, hebben wij ook een online rondleiding! ⬇️

Rondleiding Vliegveld Twenthe

Ons team staat weer graag voor je klaar!