Adventure Base H11 komt terug in de herfstvakantie!

Het avontuur tussen de dino’s bij Adventure Base H11: DinoExpeditie zit er helaas op. De dino’s zijn weer vertrokken, maar we hopen dat je een geweldige tijd hebt gehad. Het was fantastisch om zoveel avonturiers te mogen ontvangen en op expeditie te zien gaan. Bekijk hieronder de aftermovie! 

Zin in nog een leuk uitje?
Dan hebben wij goed nieuws! Adventure Base H11 komt namelijk terug met een nieuwe editie! Deze vindt plaats van 28 oktober t/m 1 november en belooft opnieuw een fantastisch uitje voor de kids te worden tijdens de vakantie. 

Adventure Base H11: Springfestijn
Beleef samen het levendige Springfestijn op Vliegveld Twenthe! Maak deze herfst plezier bij Adventure Base H11: Springfestijn. Spring zo hoog als je kunt op alle springkussens, daag je vrienden uit om te lasergamen of speel samen een potje voetbal. Ook kun je lekker ontspannen in de bioscoop. Een uitje vol fun! Sta jij al te springen?

Tickets en meer informatie
Meer informatie over deze nieuwe editie is al te lezen via: www.adventurebase.nl

Tickets zijn nog niet beschikbaar. Maar houd onze website of socials in de gaten voor de laatste informatie of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de ticketverkoop.