Met collega’s naar De Musical Dinnershow

Op zoek naar een teamuitje deze winterse feestmaand? Of je team juist verrassen? Bezoek dan De Musical Dinnershow op Vliegveld Twenthe: een perfecte en magische avond uit voor personeelsfeesten, teamuitjes of voor zakelijke relaties.

Deze decembermaand wordt Vliegveld Twenthe wederom omgetoverd tot het 19e eeuwse Londen voor een eigentijdse versie van het klassieke Scrooge-verhaal, waar je tussen de aktes door kunt genieten van een luxe viergangendiner. Naast heerlijk eten en een spetterende musical, is er ook genoeg tijd om tussen de aktes door bij te kletsen met je collega’s. Kom bij elkaar aan de tafel om je samen te verwonderen of loop tussendoor rond door het decor om te netwerken met de andere gasten.

Arrangementen
Breid je spectaculaire avond uit door voorafgaand een presentatie op locatie te hebben of sluit af met een spetterende afterparty. Of kies voor een uitgebreid ontvangst met bubbels, amuses en speciaal gereserveerde tafels. Liever een exclusieve avond maken van jouw event? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 053-7504500 om samen tot een magisch avondje uit te komen. We denken graag met je mee!

Lees meer