Ga deze zomer op dino-expeditie bij Vliegveld Twenthe!

Iedereen kent natuurlijk ons bekende Springkussen Festival, maar inmiddels is het voor dit evenement tijd voor een volgende stap. Daarom zal het Springkussen Festival verder gaan onder de naam: Adventure Base H11. En deze zomer vindt de eerste editie, DinoExpeditie, plaats. DinoExpeditie staat in het teken van prehistorische dieren en is een spannende beleving voor jong en oud. Dit unieke familie-evenement biedt een onvergetelijke ervaring vol avontuur, educatie en plezier.

Dino-expeditie, Dino Museum en een eigen Dino Diploma
Tijdens deze dag vol beleving ontdek je verschillende lichtgevende dino’s tijdens een tocht door de donkere Hangar 11. Met deze expeditie kunnen kinderen hun kennis testen en een Dino Diploma verdienen door de vragen van de avontuurlijke speurtocht te beantwoorden. Echt álles over deze dieren leren? Dan hebben wij een interessant Dino Museum waarin je wordt meegenomen door de geschiedenis en leefgebieden van deze prehistorische wezens!

Doe-opdrachten, lasergamen, klimmen en ontspannen
Net als bij het Springkussen Festival is er ook bij Adventure Base H11 genoeg actie en plezier te beleven! Zo kunnen de avonturiers verschillende doe-opdrachten uitvoeren, springen op het springkussen, klimmen en lasergamen, maar ook even pauze nemen in de knutselhoek of in de Dinoscoop.

Horecaplein
Ook aan eten en drinken is gedacht, want van al dat avontuur krijg je trek! Zo geniet je samen op ons horecaplein van een vers broodje, snack, ijsje of verfrissend drankje. Net als de Spring Box bij Springkussen Festival vind je bij DinoExpeditie de Dino Box. Deze box is geschikt voor kinderen en hierbij krijg je: patat, een snack naar keuze en een pakje drinken.

Kinderfeestje & BSO
Je kinderfeestje vieren bij DinoExpeditie? Dat kan! Hiervoor hebben we speciale tickets waarbij je voor één prijs de entree, een Dino Box, een jug limonade, een gereserveerde versierde tafel en een cadeautje voor de jarige krijgt!

Ook als BSO is het mogelijk met de kids langs te komen. Hiervoor betaal je een vaste prijs voor entree, een Dino Box en onbeperkt limonade om de hele dag te kunnen genieten. De BSO tickets zijn beschikbaar via: [email protected]

Lees meer informatie en bestel je tickets via: www.adventurebase.nl