Groot nieuws! Springkussen Festival komt terug naar Vliegveld Twenthe 🥳

Van 19 t/m 23 februari wordt Hangar 11 wederom omgetoverd tot een springparadijs met héél veel verschillende springkussen en onder andere een kleur- en knutselhoek, een lasergame-area en een peuterhoek. Ook zullen er dit jaar nieuwe activiteiten zijn waar je je de hele dag mee vermaakt… Houd hiervoor onze socials in de gaten 👀

Het horecaplein mag ook dit jaar natuurlijk niet ontbreken. Hier koop je het lekkerste eten en drinken voor zowel kids als volwassenen. Een volledige dag voor de kids waar eten en drinken bij zit? Geen zorgen, ook dit jaar scoor je weer een springbox met een patatje, een snack naar keuze en een pakje drinken.

Ouder/verzorger/begeleider ticket
Ook voor ouders, verzorgers en begeleiders hebben we dit jaar een ticket. Met dit ticket krijg je van ons een warm welkom met een heerlijk kopje koffie of thee bij aankomst.

Wil jij een actief kinderfeestje vieren?
Dat kan bij ons op het Springkussen Festival! Het kinderfeestje arrangement bestaat uit: entree, onbeperkt ranja, een springbox, een zakje snoep en natuurlijk een cadeautje voor de jarige. Ook wordt er een tafel voor jullie gereserveerd. Een kinderfeestje boek je al vanaf 5 kindjes, gemakkelijk online!

Gezellig met de BSO op stap?
Ook voor de BSO is het Springkussen Festival een perfect uitje! Het BSO arrangement bestaat uit: entree, een Springbox en onbeperkt ranja en is te boeken vanaf 5 kinderen. Het arrangement boek je via: [email protected]

(Early bird) Tickets nú beschikbaar
En niet zomaar tickets die beschikbaar zijn; tickets met korting! Scoor tot en met 23 januari jouw ticket met korting (want op = op) of haal later de reguliere tickets.
De prijzen zijn als volgt:

  • Ouder/verzorger/begeleider ticket: €2,50
  • Early bird ticket: €10,00
  • Early bird ticket met Springbox: €14,00
  • Reguliere ticket: €11,50
  • Reguliere ticket met Springbox: €15,50
  • Kinderfeestje: €17
  • BSO en kinderdagverblijf: €15

Zien we jou met de kids ook bij hét uitje in de voorjaarsvakantie?
Lees meer over het Springkussen Festival of koop je tickets voor het Springkussen Festival Enschede 2024
hier!