Pasar Malam komt weer naar Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie!

Indonesië is dichterbij dan je denkt! Selamat Datang oftewel van harte welkom op de meest sfeervolle Aziatische markt van het jaar: de Pasar Malam Asia. Met meer dan 130 kramen en indrukwekkende decors is het event nu nog imposanter, mooier en groter dan ooit tevoren. Daar wil je bij zijn in Hangar 11!

Sfeervol shoppen over de grote Aziatische markt (meer dan 100 stands!), met unieke artikelen uit alle werelddelen. Heerlijke geuren nodigen uit om te smullen bij de vele exotische food-stands, van Oriëntaalse maaltijden en snacks tot aan tropische drankjes, ijsjes en vruchten. Kortom er is zoveel te proeven bij Pasar Malam Asia waar de tropische omgeving alles nog lekkerder doet smaken. Geniet van swingende livemuziek en wervelende dansshows uit o.a. Indonesië, Tahiti en Hawaii. Bewonder de mooiste decoraties en sta oog in oog met het imposante tempeldecor, waar de twinkelende sterrenhemel en flitsende showbelichting je betoveren.

Kortom, een bezoek aan Pasar Malam Asia is een gezellig dagje uit voor iedereen. Een tropische reis in eigen land, zonder jetlag en dure vliegtickets. Maak kennis met Azië, waar cultuur, kunstnijverheid en entertainment elkaar ontmoeten en samensmelten in een tropische, bijna sprookjesachtige sfeer!

  • Ticket prijs: €8,50
  • Prijs 3-dagenticket: €19,50
  • Tickets te koop aan de kassa of online (let op: met online tickets ontwijk je de kassa-rij)
  • Gratis parkeren
  • Gratis toiletgebruik

Tickets en meer informatie: www.pasarmalamasia.nl

?: John van Hese

Pasar Malam Vliegveld Twenthe 2023

Pasar Malam Vliegveld Twenthe 2023

Pasar Malam Vliegveld Twenthe 2023

Pasar Malam Vliegveld Twenthe 2023