Vliegveld Twenthe presenteert een betoverende, nieuwe musical: De Musical Dinnershow

Vliegveld Twenthe wordt 9 tot en met 30 december omgetoverd tot het 19e eeuwse Londen voor een eigentijdse versie van het klassieke Scrooge-verhaal, waar je tussen de aktes door kunt genieten van een luxe viergangendiner. Een bijzondere productie met een ultieme kerstbeleving, want de kerstmusical gebeurt overal óm je heen. De Musical Dinnershow 2023 is een unieke belevenis die opnieuw helemaal bij Vliegveld Twenthe past, waar altijd ruimte is voor cultuur en beleving.

Beleef de magie van Dickens’ 19e eeuw als een 360 graden beleving. Met een cast van meer dan 70 man en 6 podia door de gehele ruimte geniet je niet alleen van hedendaagse kersthits, maar ook van moderne hiphop- of popliedjes in een Dickens’ jasje. En om de belevenis af te maken is er een wenselijke, feestelijke dresscode: “Met de feestelijke dresscode maak je onderdeel uit van het decor. Je zit midden in het verhaal, want het spektakel gebeurt rondom je. Je weet niet waar je kijken moet!”, aldus Simône le Roy, producent, regisseur, schrijver en bedenker van de musical.

Na het grote succes van Hanna van Hendrik en De Twentse Lente is het nu tijd voor De Musical Dinnershow op Vliegveld Twenthe. Waar bij de vorige twee theatershows in drie verschillende ruimtes een uniek decor stond te wachten, belooft deze musical opnieuw een unieke belevenis te worden doordat je ín het magische decor zit te dineren. En dat allemaal in de mooie regio Twente! Krijg jij helemaal zin om je op te doffen voor dit unieke avondje uit? 

Meer informatie of direct tickets bestellen? Klik hier!

Zakelijke mogelijkheden

Deze decembermaand je collega’s of zakelijke relaties verrassen? Dat kan! Deze adembenemende show kan namelijk gecombineerd worden met een vergadering vooraf en een spetterende afterparty. Maar ook als je alleen met je collega’s wil genieten van de show kan je dit uitstapje nog nét iets spectaculairder maken. Ontvang bijvoorbeeld je collega’s met bubbels en amuses, om vervolgens gezamenlijk plaats te nemen in de gereserveerde area.

Wij denken graag met je mee hoe jij en je collega’s de avond zo compleet mogelijk kunnen ervaren. Speciaal voor deze gelegenheid zijn er vier dagen beschikbaar gesteld om een exclusieve avond van jouw event te maken. 

Meer informatie of de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op via: [email protected] of bel ons: 053- 750 45 00