Jubileumbeurs NABV

Ben jij klaar om deel te nemen aan het adembenemende Airsoft jubileum bij Vliegveld Twenthe? 

Zaterdag 9 en zondag 10 september is een belangrijk weekend voor NABV, de Nederlandse airsoft gemeenschap: 10 jaar airsoft in Nederland. En dit vieren ze met een bijzondere beurs. Een plek waar er wordt teruggekeken op de afgelopen 10 jaar én waar nieuwkomers voor het eerst kunnen kennismaken met deze gave sport.

Tijdens dit feest draait alles om de opwindende wereld van airsoft. Bij het NABV-jubileum komen leden, ervaren spelers en nieuwsgierigen samen om de sensatie van deze sport te beleven. Naast actie staat ook teamwork centraal bij deze sport; iets waar ook de gemeenschap volledig achter staat! Op de beurs kun je daarom niet alleen genieten van het feest, maar het is ook bedoeld om te verbinden. 

Voor wie nog geen lid is of gewoon nieuwsgierig is, heeft NABV genoeg informatie beschikbaar om de sport te leren kennen. Van het ontdekken van alle kanten van airsoft tot meedoen aan de “First Airsoft Experience”: het NABV-jubileum is een kans om de bijzondere wereld van airsoft te ontdekken.

Inschrijven? Klik hier

 

NABV