De Musical Dinnershow keert terug op Vliegveld Twenthe!

Deze decembermaand wordt Vliegveld Twenthe wederom omgetoverd tot het 19e eeuwse Londen voor een eigentijdse versie van het klassieke Scrooge-verhaal, waar je tussen de aktes door kunt genieten van een luxe viergangendiner. Een bijzondere productie met een ultieme kerstbeleving, want de kerstmusical gebeurt overal óm je heen.

Beleef de magie van Dickens’ 19e eeuw als een 360 graden beleving. Met 6 podia door de gehele ruimte geniet je niet alleen van hedendaagse kersthits, maar ook van moderne hiphop- of popliedjes in een Dickens’ jasje. En om de belevenis af te maken is er een wenselijke dresscode, namelijk feestelijk! Maak deel uit van het decor en geniet van het spektakel rondom je: je weet niet waar je kijken moet!

Naast de reguliere dagen zijn er ook enkele speciale dagen. Zo kun je er ook voor kiezen om bij de première te zijn of zelfs op tweede kerstdag! Vier kerst bij De Musical Dinnershow en wordt ontvangen met bubbels en amuses. Het ultieme kerstgevoel wordt compleet door het extra kerstentertainment.

En.. je scoort vanaf nú Early Bird tickets voor geselecteerde avonden!

Meer informatie of direct jouw magische avond reserveren? Klik hier!