Het grootste kinderfestijn van Twente dit jaar groter dan ooit

Vliegveld Twenthe organiseert voor het tweede jaar op rij het Springkussen Festival in de voorjaarsvakantie. Van dinsdag 1 tot en met vrijdag 4 maart kunnen kinderen tussen de 2 en 12 jaar de hele dag springen in Hangar 11.

Bewegen is gezond
Het succes van vorig jaar heeft er toe geleid dat we een groot aantal elementen hebben toegevoegd. Onder het motto bewegen is gezond willen we een festival zijn waar kinderen actief zijn, goede begeleiding hebben en het hele gezin zich kan vermaken.
Naast onder andere een piratenschip, de survivalrun en een megastormbaan is er een lasergame area, wordt er geschminkt en kunnen kinderen een act doen op het Open Podium.

Elke dag een optreden
Er zijn dagelijks optredens van onder meer de Telekids Musicalschool en circusartiesten. Kinderen die meedoen aan de ClipClub Contest gaan op vrijdag een echte videoclip opnemen.
Ook aan de ouders en de aller kleinsten is gedacht. Voor de ouders is er een speciale plek met koffie en internet en er is een peuter- en kleuterplein.

Speurtocht in het Bunkerpark
De bunkers die vroeger diende voor opslag van legermateriaal gaan voor het eerst open voor het publiek. Kinderen zoeken in de oude bunkers naar een vermiste piloot en maken zo kennis met de geschiedenis van het terrein.

Twents talent
Voor de ClipClub contest en het Open Podium is het festival op zoek naar Twents talent. Wil je je hiervoor aanmelden? Kijk dan op de website: https://vliegveldtwenthe.nl/springkussenfestival/