Events met impact is ons antwoord, maar wat is jouw vraag?

We zijn supertrots op ons pioniersjaar 2017, waarin we op volle toeren vlogen en vele events met impact verzorgden. Om dat gevoel vast te houden, blijven we altijd kritisch, maar blikken we ook met plezier terug op onze behaalde highlights.

Zoals het mega-event Airforce festival (10.000 pax) en het Stars & Cars sterrendiner (250 pax). We ontvingen 5.000 motorliefhebbers tijdens Dutch Motorcycle Festival en verwenden 1.200 medewerkers van Koopmans tijdens hun jubileum in een volledig gestylede bedrijfsfeest. Twenthe zag het Solar team Twente bij ons in Enschede hun nieuwe zonneauto presenteren aan 850 geïnteresseerden. 1.500 atleten overtroffen zelfs hun eigen verwachtingen tijdens de Ultimate Buffalo obstacle run en een even groot aantal Twentse ondernemers maakte kennis met ons terrein tijdens het Business Festival. Voor televisieprogramma ‘The Big Escape’ bouwden we een escape room, van waaruit ontsnappingen en ontknopingen via TV gevolgd worden, en deze maand sluiten we het jaar spectaculair af met 2.500 meezingers tijdens Schlager Symphonica.

In 2018 vliegen we op grote hoogte verder, met een verfrissende koers in het vizier. Onze nieuwe commercieel directeur, Marten Foppen, heeft als missie om van Vliegveld Twenthe de meest inspirerende evenementenlocatie van Europa te maken.

Wij staan klaar op de startbaan om onze grenzen te verleggen met impactvolle events en spannende stuntvluchten. Dit zal altijd ons antwoord zijn op elke uitdagende vraag. Dus.. wat is jouw vraag voor ons in 2018?

Wat is jouw vraag voor 2018?