Drukste zomermaanden ooit op Vliegveld Twenthe.

‘Een ontmoetingsplaats voor Twente of eigenlijk heel Nederland en ver daarbuiten’. Dit was het eerste wat in mij opkwam toen ik Vliegveld Twenthe voor het eerst betrad. Dit is nu iets meer dan een jaar geleden, en nog steeds mijn overtuiging. Met zoveel vierkante meters, de prachtige gebouwen, het oneindig groen en de historie van vroeger die ik nog steeds iedere dag voel, blijft Vliegveld Twenthe voor mij en mijn team de mooiste plek van Twente, aldus Marten Foppen Commercieel directeur Vliegveld Twenthe.

‘Op maar liefst twee events na was de zomeragenda van 2017 nagenoeg helemaal leeg, aldus Marten. Dit was voor mij, mijn team en lokale partners de motivatie om samen te gaan bouwen aan ‘de ontmoetingsplek van Twente’. Een plek waar Twentenaren, maar ook de rest van Nederland zich thuis voelt, de geschiedenis proeft en gewoon een leuke dag beleeft. Dat is de essentie van evenementenlocatie Vliegveld Twente en hier bouwen wij met een sterk team iedere dag met heel veel plezier aan.

Bijna 30.000 bezoekers
Na het succes van het Grootste Terras van Nederland volgt het Airforce festival, de leukste VRIJMIBO van Twente, het festival Onder de Radar en de Army Show. Al deze events samen zorgen ervoor dat we deze zomer bijna 30.000 bezoekers ontvangen op het Vliegveld. Dit is niet alleen voor ons de drukste zomer ooit, maar ook voor Twente. Het zorgt voor een enorme boost voor de activiteitenkalender van de omgeving. Daarnaast zorgen we voor een mooie balans in verschillende doelgroepen. De events die plaatsvinden moeten namelijk voor elke doelgroep zijn, maar zeker ook voor iedereen die een band heeft met het Vliegveld. De festivals van dit jaar zijn daar een mooi voorbeeld van, van uit je dak gaan op verschillende muziekstijlen tot het bezoeken van nostalgische legervoertuigen tijdens de Army show . Kortom: We zijn nu 24/7 bezig met een sterk team om de events in goede banen te leiden. Na de zomer tot rust komen? Zeker niet, het laatste kwartaal van 2018 laat een volle agenda zien met prachtige business to business events. Tot snel voor het boeken van uw vergadering of feestje of wellicht bij een van de vele festivals.