Nieuw bedrijfsevent: de Corporate Obstacle Run.

Meer energie. Dat wil ieder bedrijf wel voor hun medewerkers. Je geeft om hun gezondheid want zo zorg je voor binding en een heerlijke frisse blik in hun werk. Bij ons op Vliegveld Twenthe staat gezondheid ook centraal. Want tja, je kan bij ons, als je erg fit bent, met gemak 520.000 meters “maken”. Kortom, ruimte genoeg voor een grote sportieve evenement: de Corporate Obstacle Run.

Wat is een Corporate Obstacle Run?
Sport en beweging staat centraal voor de gezondheid van de werknemers, helpt het terugdringen van het ziekteverzuim, zorgt voor hogere arbeidsproductiviteit en bevorderd de prestaties van jouw medewerkers. Hier krijgen wij nou adrenaline van op Vliegveld Twenthe, want de Corporate Obstacle Run is een event met een zeer actief programmadeel. We combineren hardlopen met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid van je medewerkers op de proef te stellen. Dit gaat van tijgeren door modder, kletteren in netten, tot het beklimmen van een metershoge muur die je helemaal kan ‘branden’. Water, modder en obstakels staan centraal voor een fantastische ervaring voor je medewerkers. Helemaal op de ruigste locatie van Twente vol shelters, bunkers, loopgraven, hangars en hoogteverschillen. Alle attributen zijn aanwezig voor het creeren van je eigen Corporat Obstacle Run.

4 pijlers van succes. Wij geven jou tips om te kunnen accelereren! 
Tijdens het lopen van een corporate obstacle run kom je natuurlijk allerlei uitdagingen tegen die bijdragen aan de teamspirit, kracht, techniek en conditie. Maar de ‘fun’ begint in het voortraject. Wij hebben namelijk voor jou een aantal leuke ‘tips & tricks’ om vooraf je medewerkers uit te dagen om mee te doen. Als afsluiting wordt er een goed feestje gevierd om de prestatie te belonen en de calorieën weer aan te vullen 🙂

Mail mij de tips & Tricks.