Hanna van Hendrik

Het was spectaculair, vernieuwend en vooral indrukwekkend. De theatervoorstelling heeft maar liefst 51 keer plaatsgevonden met bijna 50.000 bezoekers. Kijk voor meer informatie op www.hannavanhendrik.nl. Het was elke dag opnieuw een feest voor ons om samen te mogen werken met het team van Hanna van Hendrik en keer op keer zo veel bezoekers te mogen ontvangen. Voor we het wisten stonden we met zijn allen achter de schermen mee te dansen en te zingen.

We hebben het met elkaar gedaan! Het familiebedrijf had er voor een paar weken een extra familie bij. Vijf dagen per week hebben we gezamenlijk hard gewerkt om te zorgen voor een totale beleving. We mogen wel concluderen dat dat is gelukt. Niet alleen de bezoekersaantallen, maar ook het onderlinge plezier was overweldigend. Het was voor ons een eer om bij het theaterstuk betrokken te zijn. ‘We zouden het zo weer doen! We hebben genoten, veel geleerd en kijken met een trots gevoel terug op 51 mooie shows’.  Het team van Hanna van Hendrik heeft er mede voor gezorgd dat we als team zijn gegroeid, letterlijk en figuurlijk. We hebben er veel nieuwe collega’s bij gekregen en door het harde werken, maar ook al het plezier, is dat al snel een top team geworden. We durven wel te zeggen dat we van een kleinschalige organisatie naar een echt bedrijf zijn gegroeid. Dagelijks mogen wij genieten van zo’n bijzondere werklocatie. Het terrein brengt zo veel geluksmomenten met zich mee en dat konden we eindelijk terugzien bij het grote publiek. We hopen die momenten nog met veel gasten te mogen delen.

De positieve reacties gingen niet vervelen. Elke show opnieuw waren de reacties puur, emotioneel en enthousiast. Daarbij kwam dat de voorstelling door journalisten, onder andere door Volkskrant en NRC, hoog werd beoordeeld en het bekend Nederland naar Twente heeft gebracht. Cabaretier Youp van ’t Hek is groot fan van de voorstelling, zo laat hij weten in zijn column in de NRC: “Net zo schitterend en sensationeel als Hanna van Hendrik dat ze afgelopen weken met honderden Tukkers in een hangar op het vliegveld Twente hebben gemaakt. Ik was erbij en het is lang geleden dat ik zo’n schitterende avond totaaltheater heb meegemaakt. Toen ik overdonderd het theater uit wankelde dacht ik maar een ding: Hup Twente! Wat was dit goed!”.

Naast een theatervoorstelling biedt ons terrein nog veel meer mogelijkheden van klein tot groot. Interesse? Kijk op onze website voor sfeerbeelden www.vliegveldtwenthe.nl en bel naar 053-750 45 00. Voor de eerste boeker zal er tijdens het evenement een gratis fles bubbels koud staan!