BIG INSECTS

Deze zomer is er bij Vliegveld Twenthe sprake van een heuse insecteninvasie. Maar liefst 57 reizeninsecten worden deze zomervakantie naar Vliegveld Twenthe gehaald voor Big Insects. Van vlinders tot sprinkhanen en van kevers tot spinnen.

Op het vliegveld kun je jezelf laten verkleinen waardoor je even groot bent als een lieveheersbeestje, een mier, of een krekel. Struinend langs de insecten leer je meer over hun unieke eigenschappen, verwonder je over hun schoonheid en hun diversiteit. Om na je avontuur weer terug te keren tot de grote mensen wereld zul je op zoek moeten gaan naar de tegenspreuk om jouw verkleining ongedaan te maken. Maar bij wie moet je daarvoor zijn? Laat je meevoeren in de unieke wereld van de insecten en vind de weg terug naar huis.

Duik in het insectenhuis (pop-up museum) van Wonderrijck in Denekamp, laat je mee voeren in het theaterstuk van de krekel & mier en ontdek op het spannende terrein tientallen metersgrote bewegende insecten!

Wil je alles leren over de insecten wereld? Boek dan hier jouw insecten expeditie inclusief insecten theater en bezoek aan het Wonderryck pop-up insecten museum, met een online ticket ben je snel binnen en ook nog voordeliger uit! Tot 1 juni is er zelfs een vroege vlieg actie en zijn entreekaarten € 4,50 voordeliger!