Werk mee aan toffe evenementen op Vliegveld Twenthe!

Een leuke, gezellige werkplek met een enthousiast team, doorgroeimogelijkheden én feesten met grote Nederlandse artiesten hoe gaaf klinkt dat? Op Vliegveld Twenthe kan het. Festivals, theatershows, autotentoonstellingen, grote vlooienmarkten en optredens van bekende artiesten worden hier allemaal gerealiseerd door een team met toppers. Maar: we kunnen een paar extra handjes goed gebruiken. Laat mij je een beter beeld geven over de toffe evenementen op ons terrein van ruim 50 hectare.

Hollandse gezelligheid

Op Vliegveld Twenthe worden evenementen georganiseerd zoals Het Grootste Terras van Nederland met artiesten als: Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Tino Martin. Tijdens dit evenement voelt het amper als werken, omdat de sfeer één groot feest is. Het personeel danst gezellig mee en je zorgt met zijn allen voor een onvergetelijke dag. Ook is het bekende restaurant van Tante Leentje bij ons te vinden waar je een feestavond in Amsterdamse sferen beleefd en waar niets te gek is. 

Het terrein van Vliegveld Twenthe is onwijs groot, wat veel mogelijkheden geeft. De langste vlooienmarkt van Nederland was dit jaar te vinden op ons terrein met maar liefst 3 kilometer aan kramen. Buiten de verkoopkraampjes is er ook een horecahoek waar bezoekers even kunnen neerploffen als ze trek kregen. Een groot, gezellig en indrukwekkend evenement!

Toffe evenementen

Toffe evenementen voor autoliefhebbers

Ben je fan van snelle, grote en unieke auto’s? Dat ben je bij Vliegveld Twenthe op de juiste plek. Meerdere grote auto evenementen hebben al bij ons plaatsgevonden en er komen er nog veel meer aan! Denk aan AirMighty, Tukker Truckers, Citro Classica en natuurlijk Spring Event 2.0. Bezorg de gasten een onvergetelijke dag en bewonder tegelijkertijd je favoriete auto’s van dichtbij.

Grote festivals

Het terrein van Vliegveld Twenthe wordt ook gebruikt voor de grootste en vetste festivals, zoals Onder de Radar en Airforce. Feest en dans mee met Sefa, Sub Zero Project, Dr. Peacock, Radical Redemption, Speedy J en ROD tijdens je werk bij ons op het vliegveld. De dag is gevuld met lekker weer, een hardwerkend team, vrolijke mensen en een lekker sfeertje. 

Kunst en geschiedenis

Buiten alle grote feesten en muziek om wordt Vliegveld Twenthe ook gebruikt voor theaters, kunst en geschiedenis. Zo kwamen er 50.000 bezoekers op het theaterspektakel van Hanna van Hendrik af en vertelt Twente Light verhalen van de oorlog op een mooie en indrukwekkende manier.

Wat voor toffe evenementen er ook op de planning staan: met een jong, gedreven team maken wij de stoutste dromen van opdrachtgevers en gasten waar. Ben jij ready for take-off?