Dé veiligheidsbeurs komt er weer aan!

Jaren geleden is het event gestopt als de IVIC. Maar over twee maanden kunnen alle veiligheidsprofessionals weer terecht. Nu bij eRIC, Expo Rampenbestrijding, Incidentenmanagement en Crisisbeheersing.
Van 2 t/m 4 juni vindt het grote multidisciplinaire evenement plaats op Vliegveld Twenthe. Gedurende deze drie dagen worden operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten met elkaar verbonden.

Actueler dan ooit!
Tijdens deze vakbeurs wordt er zo veel mogelijk ingegaan op actuele vraagstukken. Belangrijke thema’s die het evenement omvatten zijn dan ook de aanbestedingsvraagstukken, verminderde zelfredzaamheid en de zorg voor hulpverleners. Maar ook andere onderwerpen uit de huidige samenleving komen aan bod: Radicaliseren en terrorisme, klimaatverandering en extreem weer en cybercriminaliteit.

Zeer interactief programma
Toch kenmerkt eRIC zicht voornamelijk door het interactieve activiteitenprogramma. Zo is er een congresprogramma ontwikkelt, wordt er een Award Gala ‘Hulpverlener van het jaar’ georganiseerd en is er buiten een groot expoterrein waarbij standhouders de mogelijkheid hebben voor het organiseren van demonstraties. Maar alle disciplines komen samen in de spectaculaire slotdemonstratie.

Interesse in het evenement? Meld je dan aan via www.exporic.nl en wie weet tot snel!