‘COMMANDO’S’ GEZOCHT GEHEIME MISSIE ‘SCREAMWORLD’

19 oktober 2017 | Vliegveld Twenthe is op 4 november a.s. de war zone waar 120 ‘commando’s’ de kans krijgen zich te bewijzen tijdens een geheime missie. SCREAMWORLD is de uitgebreide en levensechte adrenaline-experience waar heldhaftige deelnemers grenzen verkennen en nachtmerries overwinnen als zij het gevaar tijdens het ‘horrorfestival’ in de ogen durven te kijken.

Het (spook)verhaal achter SCREAMWORLD
Op Vliegveld Twenthe is tijdens de koude oorlog in het geheim (project 259) aan een superwapen gewerkt; HUBOTS. Half mens, half machine, oftewel; de ultieme militair. Na afloop van de oorlog is de militaire basis hermetisch afgesloten en werd ook het HUBOTS-project gestaakt. Een grote teleurstelling voor de voormalig commandant. Zijn auto werd gevonden in een meer, zijn paspoort in het bos verderop. Er is dan ook geen reden om te denken dat hij nog in leven is. De laatste tijd zijn er bij de politie veel meldingen binnengekomen over de basis: er worden geluiden gehoord en objecten gesignaleerd in en om de basis. Het is aan de waaghalzen van de SCREAMWORLD challenge om, als leden van het special task force team, de basis binnen te vallen en hun leven te wagen.

Echt gevaar
Deelname aan het angstaanjagende event is niet zonder risico. Tijdens de experience mogen acteurs verbaal geweld en fysiek contact toepassen. Deelnemers zullen sowieso vies en nat worden en moeten SCREAMWORLD daarnaast ook vrijwaren van verantwoordelijkheid voor mogelijk ander letsel dat zij kunnen oplopen. Er wordt geklommen, gevochten en geschoten. Rennen voor hun leven en schreeuwen tot hun longen het niet meer aankunnen. SCREAMWORLD is not for the faint of hearted.

Wanted: heldhaftige commando’s die hun leven durven wagen.
Uit de registraties zullen 120 deelnemers worden geselecteerd met de minste kans om in de ‘wall of shame’ terecht te komen en daarmee de kans op winnen te vergroten. Aanmelden is gratis en mogelijk voor iedereen 18+.

25 oktober sluit de registratie en op 26 oktober maken wij de commando’s bekend! Voor aanmelden en de uitgebreide details kunnen geïnteresseerde ‘commando’s terecht op https://www.screamworld.eu.