Vliegveld Twenthe trotse partner Congresregio Twente. (Inter)nationale markt in handbereik!

Pionieren is bij ons het keyword voor een event met impact. En die lat ligt hoog in de eventbranche. Bij ons ook! Daarom zijn wij op zoek naar partners die het vooral leuk vinden om met ons samen te pionieren. Vliegveld Twenthe is een plek waar de historische omgeving, het buitengevoel en de grenzeloze mogelijkheden voor events je verhaal versterken, vertelt Marten Foppen commercieel directeur.

Van 5 tot 50.000 gasten op meer dan 60 locaties.
Event organizers van over de hele wereld krijgen bij ons alle ruimte voor creativiteit en kunnen ongestoord hun gang gaan. Vliegveld Twenthe is een magneet voor pioniers die grenzen willen opzoeken.  Hangars, shelters, een verkeerstoren, munitieopslag en bunkers zover je kunt kijken. Het asfalt van landingsbanen versmelt de nieuwste en meest vernieuwende Europese evenementenlocatie met wereldgeschiedenis: een unieke plek waar innovatie voelbaar in de lucht hangt tussen de historische gebouwen. We zitten niet stil 🙂

Samenwerkingen met hotels.
Onze evenementen portefeuille groeit steeds meer met prachtige events en we hebben het afgelopen jaar enorm veel geïnvesteerd in de locaties waardoor we ons aanbod qua type events hebben vergroot. Denk aan congressen, productpresentaties, sport-events, automotive, beurzen tot aan een festival van 50.000 gasten. Aanreizen kan per land, maar magischer is om te arriveren via het luchtruim. 90 minuten rijden of 15 minuten vliegen, verbinden alle top destinations binnen 200 kilometer van het vliegveld. Kortom: je kan dus landen met eigen vliegtuig op je eigen event, vertelt Marten. Dit is ongekend over de hele wereld. Top  destinations zoals Amsterdam, Londen, Parijs en München liggen in handbereik.  Daarvoor zijn wij op zoek naar partners en hotels die met ons deze (inter)nationale doelgroep wil hosten. Met andere woorden: Samen sterk!

Website congresregio Twente