5 toffe dingen die je kan doen met een vliegveld!

De lat ligt steeds hoger binnen de eventbranche als het gaat om het zoeken naar een inspirerende locatie. Want, alleen met een unieke locatie creëer je echt impact. Wij in Oost Randstad, oftewel Vliegveld Twenthe, zijn dol op het creëren van impact. Maar alleen bij een locatie blijft het niet, de opdrachtgever wil meer. Hiervoor heb je niet alleen kennis en logisch nadenken nodig, maar ook een tof concept. Maar wat kan je nou precies met een vliegveld als evenementenlocatie voor een personeelsfeest, diner, productpresentatie of festival? Met 60 locaties op meer dan 500.000 m2 heb je echt alle ruimte voor je creativiteit. Onze projectleiders hebben alvast 5 toffe ideeen voor je op een rij gezet. Get inspired!

Kom met je eigen vliegtuig naar je event
De sky is bij ons zeker niet de limit. Je land met je gepersonaliseerde Airbus 380 (kleiner mag natuurlijk ook) op Vliegveld Twenthe, stapt uit en loopt zo Hangar 11 in voor je eigen personeelsfeest, congres of productintroductie. Na het event stap je weer in en stijg je zo weer op. Een andere optie is nog een nachtje blijven slapen en de volgende dag weer de lucht in. No more words needed toch? Met 15 minuten vliegen ben je verbonden met alle top destinations binnen 200 km van onze locatie. Magisch!

Elrow feestje in de Shelter
Verlies jezelf in een confettisplash in Shelter B527. Combineer dit met veel muziek, felle kleuren en geluk. Elrow is niet alleen ‘hot’ in de eventbranche, het helpt je even te ontsnappen uit de “real world”. Piloten op stelten, inflatables en een heerlijke stortbui uit de verkeerstoren van kleurrijke ballonnen, opblaasbare krokodillen, flamingo’s, boten en bananen. Laat je innerlijke Diva achter bij de ingang van het festival, en ga er helemaal voor.

Geheime missie in een bunker
Een vergadering of geheim project waar niemand iets van mag weten, zelfs je naaste collega’s niet. De diepste gesprekken gaan makkelijk verborgen achter de dik gewapende betonnen deuren van de volledig geluiddichte bunkers. De perfecte plek om plannen te smeden en te brainstormen over ideeën die nog stil gehouden moeten worden. Mocht het allemaal niet zo geheimzinnig zijn, dan laten we de stalen deuren open en brainstorm je heerlijk verder in de frisse buitenlucht.

Corporate ‘Obstacle Run’
Een feestavond gaat vaak gepaard met alcohol en lekkere hapjes. Er worden maar weinig calorieën verbrand, tenzij je de koning van de dansvloer bent. Wellicht wordt het tijd om iets gezonds te doen met je relaties of collega’s. Op Vliegveld Twenthe kun je, als je erg fit bent, met gemak 520.000 meters “maken”. Dus plek zat voor een uitdagend hindernisparcour op de ruigste locatie van Twente vol shelters, bunkers, loopgraven, hangars en hoogteverschillen. Al het speelgoed is al aanwezig voor je eigen corporate obstacle run. Tokkelen en abseilen van de Verkeerstoren, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Dineren in een Brandweerkazerne
Toch wel de meest authentieke locatie op ons vliegveld. Gebouwd door de Duitsers en prachtig gelegen naast een 900 meter lange taxibaan. Je eigen unieke privé locatie voor een diner met relaties of collega’s. Zo intiem dat je deze ervaring niet snel zult vergeten. Het creatieve brein van onze keukenhelden staat altijd “AAN”, hun pilotenoog is gericht op trends en nieuwe technieken die je smaakpapillen verrassen. All senses dus SKY-HIGH.

Benieuwd naar de bovenstaande mogelijkheden voor jouw event?

Neem dan hier contact met ons op.