Het grootste terras van Nederland op Vliegveld Twenthe evenementenlocatie

8 juli 2018 verandert Vliegveld Twenthe evenementenlocatie tussen 13.00 uur en 20.00 uur in Het grootste terras van Nederland. Op de Strip van ons vliegveld, tussen de hangars, shelters, bunkers en de verkeerstoren, kunnen gasten genieten van optredens van topartiesten, bijzonder eten, mooie wijnen, bieren en champagne.

Jan Smit & Xander de Buisonjé
De band ‘Mag het wat zachter’ en een DJ zorgen voor de muzikale omlijsting en een goede sfeer. Met als klap op de vuurpijl optredens van Xander de Buisonjé en Tino Martin en als uitsmijter het allereerste optreden van KLUBBB3 in Nederland. Het populaire schlagertrio dat gevormd wordt door de Belg Christoff De Bolle, de Nederlander Jan Smit en de Duitser Florian Silbereisen (de vriend van Helene Fischer).

Tickets zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven en groepen via www.hetgrootsteterrasvannederland.nl. Ook is het mogelijk om een zitplaats of tafel te reserveren op het terras. De unieke locatie, een terras met meer dan 3000 zitplaatsen in combinatie met heerlijk eten, mooie wijnen, bieren en natuurlijk bubbels maken Het grootste terras van Nederland een ‘must be present’.

Meer info op www.hetgrootsteterrasvannederland.nl