Bijzondere tentoonstelling Dinopark op Bunkerpark

In het diepste geheim wordt er gewerkt aan de terugkeer van de dinosaurus op aarde. In de bunkers op het terrein van Vliegveld Twenthe is een team al jaren bezig om te zorgen dat alle soorten weer tot leven komen. En met succes! Bijna alle dinosoorten zijn terug, op een na. Voor de terugkeer van de laatste dino zijn de doctoren alleen nog op zoek naar een unieke code, deze code is vele jaren geleden al bedacht door dokter Mirando en verstopt op het terrein van de vliegbasis. Weet jij alles van dino’s? Durf jij het grote hek door om op zoek te gaan naar de antwoorden? Leer op een interactieve wijze tijdens deze dino tentoonstelling van alles over deze prehistorische dieren!

Een nacht tussen de dino’s. Ook is er deze zomer een speciale camping voor de echte avonturiers. Er is alleen plek voor maar een beperkt aantal durfhalzen! Geniet overdag van Dinopark Twente en neem je eigen koepeltent mee. Zet hem einde middag op en ga onder begeleiding van de doktoren s’nachts achter het hek op zoek met jouw lampje naar de prehistorische nacht dino’s. De prijs is inclusief dino burgers in de avond en dino eieren eten in de ochtend.

Bewegende en brullende dino’s -tot wel 12 meter groot- verwelkomen jou deze zomer in de bosrijke en beschutte omgeving tussen de munitieafgravingen, militaire bunkers en ons ruige terrein. Dinopark Vliegveld Twente is van 13 juli t/m 25 augustus 2019. Klik hier voor meer informatie.