Voorjaarseditie Springkussenfestival!

Van maandag 18 februari t/m donderdag 21 februari zal Hangar11 weer worden omgetoverd tot kinderparadijs. Kinderen kunnen zich volledig uitleven op de 8e editie van het Springkussenfestival. Het wordt een feestje wat iedereen zal verrassen, klein en groot!

Hét leukste kinderfeest in Twente!
Zoals altijd, 3000 energieke kids, 2000 relaxte ouders, 1500m2 aan springkussens en een mega podium met verrassende kinderoptredens, maar dit jaar doen we er een schepje bovenop. We organiseren een echte kinderdisco, er worden prachtige ballonnen gemaakt en de nieuwe activiteiten maken het festival spectaculairder dan ooit! ‘’Mijn hele team kijkt weer uit naar een echt Twents kinderfeest voor jong en oud’’, vertelt Marten Foppen van Vliegveld Twenthe.

Familiedag voor jong en oud
Terwijl de kids hun energie kwijt kunnen op de springkussens en zich vermaken bij de verschillende activiteiten, kunnen de ouders lekker eten en drinken op het cateringplein. De hele hangar wordt voorzien van gratis Wifi, dus even je e-mails checken is geen probleem. Naast koffie zijn er ook broodjes en snacks en is er dit jaar weer een overheerlijke Springbox te verkrijgen. De entree voor bezoekers vanaf 18 jaar is gratis, wat zorgt voor een echte familiedag. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor handige tips, win-acties en het programma.

 

Overige informatie:
Waar: Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie – Hangar11
Wanneer: maandag 18 februari t/m donderdag 21 februari (10.00 uur – 17.00 uur)
Online Ticket Early Bird: € 8,50 tot 8 februari
Online Ticket: €9,50 tot 17 februari
Ticket aan de kassa: € 9,50
Vanaf 18 jaar: gratis
Parkeren: gratis
Wifi: gratis