Auto-evenement AirMighty op Vliegveld Twenthe

Vier het 10-jarig jubileum van AirMighty bij Vliegveld Twenthe! In het weekend van 9 en 10 oktober worden zoveel mogelijk Volkswagenauto’s die de afgelopen 10 jaar in AirMighty Magazine hebben gestaan uitgestald in onze hangars, samen met de nieuwste showmodellen. Echt iets voor autoliefhebbers dus!

AirMighty show

AirMighty heeft de afgelopen 10 jaar meer dan 40 nummers en 10 portfolio’s gepubliceerd. Om dit jubileum te vieren worden de meeste Volkswagens die in de magazines hebben gestaan tentoongesteld tijdens het evenement. Bij de AirMighty show zullen er Volkswagen Club-displays aanwezig zijn, een café, bar, en verkopers van auto-onderdelen. Kom je zelf in je eigen luchtgekoelde (aircooled) Volkswagen? Dan is er een speciale parkeerplaats tegenover de hoofdingang van de show. Op deze manier hoort jouw auto er ook echt bij!

Kom je in een ander soort auto, met de fiets of motor? Dan is er een aparte parkeerplaats buiten het terrein. Zo zijn er alleen luchtgekoelde Volkswagens op het terrein, wat natuurlijk de beste sfeer geeft!

Verkopers en handelaren welkom!

Bezoekers van de show komen binnen via de handelaarruimtes, wat erg gunstig is als handelaar zijnde. Vanaf hier lopen de bezoekers de grote hal in waar de show plaatsvindt. Als handelaar kan je binnen of buiten een plekje reserveren. De verschillende prijzen vind je hier.

Handige informatie

Kom je langs bij het AirMighty evenement? Dan is dit handig om te weten!

Datum: 9 en 10 oktober 2021
Tijd: Vrijdag – Alleen open voor vrijwilligers, genodigde showauto’s en eigenaren (12:00-19:00), verkopers/handelaren en sponsoren (15:00-19:00)
Zaterdag – 10:00-17:00
Zondag – 10:00-16:30. Om 15:30 is er een Top10 en Best of Show Award Ceremonie.
Verblijf: Er is geen camping op het terrein van Vliegveld Twenthe. Niemand mag op het terrein blijven na sluitingstijd. Wil je overnachten in de buurt? Dan zijn hier een paar goede opties.
Tickets: Tickets kopen
Kosten voor verkopers en handelaren: Verkopers en handelaren