Jubileumfeest Tukker Truckers op Vliegveld Twenthe

Chauffeursvereniging Tukker Truckers bestaat 40 jaar en dat wordt gevierd tijdens Trucks @ Twenthe. Een weekend lang vind je op Vliegveld Twenthe alles wat met trucks te maken heeft.  

TRUCKS @ TWENTHE

Tukker Truckers richt zich al jaren op chauffeurs uit het Oosten en het oplossen van hun problemen. Inmiddels is de vereniging al jaren een begrip en dat wordt gevierd. Op 11 en 12 september kun je als truckchauffeur en -liefhebber je hart ophalen op de voormalige landingsbaan van Vliegveld Twenthe. Je vindt hier honderden deelnemende chauffeurs. Naast het bewonderen van diverse metershoge gevaartes kun je deelnemen aan uiteenlopende programma-onderdelen, is er vertier voor jong en oud, dans je op muziek en geniet je van de lekkerste food & drinks op het cateringplein. 

THE GAME IS ON!

Dol op actie en metershoge bolides? Hier vast een tipje van de sluier. Tijdens het NK behendigheidswedstrijd voor truck en bus wordt er flink gestreden. Ook zijn er verschillende truckverkiezingen en demo’s. Ben je al warmgedraaid? Koop direct je tickets >

Tukker Truckers Vliegveld Twenthe