Campground Twente

Tijdens de tweede wereldoorlog werd Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie bewaakt door de Duitse Luftwaffe. Niet lang daarna werden de gebouwen onbruikbaar gemaakt en het landschap van Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie opnieuw ingericht. Op het Bunkerpark kwamen zwaarbeveiligde bunkers voor de opslag van munitie voor tijdens de Koude Oorlog. Tientallen jaren later is het Bunkerpark niet meer in gebruik, maar staan er nog steeds de zwaarbeveiligde bunkers, vol gegroeid met groen. Een spannende omgeving met veel historische verhalen. En nu maken we dit historische Bunkerpark klaar voor een unieke pop-up glamping met tientallen tenten, Campground Twente.

Vlak buiten Enschede vind je Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie. Een historische plek, omringd door een bosrijke omgeving waar mensen kunnen genieten van schitterende wandel- en fietsroutes. Vanaf 23 april bouwen we het Bunkerpark van Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om tot een tijdelijke kampeerplek met de naam Campground Twente. Waar gasten een van de tientallen tenten kunnen huren en niet alleen genieten van een hele bijzondere slaapplek, maar ook van een activiteitenprogramma dat gekoppeld is aan het bijzondere thema van deze locatie, de Koude Oorlog.

Het thema ‘De Koude Oorlog’ ervaar je door de bijzondere omgeving, maar ook middels rondleidingen met prachtige verhalen en activiteiten voor het hele gezin. Op de dagen dat de kinderen vrij hebben worden er onder meer lasergame of NERF gun wedstrijden georganiseerd, de kleintjes kunnen mijnen zoeken in de zandbak en wat dacht je van de escaperoom in de bunker? Alles vanzelfsprekend aangepast aan de op dat moment geldende corona maatregelen.

Een eenmalige belevenis op een wel hele bijzondere plek, Campground Twente. Boek nu jouw tent op www.campground-twente.nl