Mini stadion UEFA Euro 2020 op Vliegveld Twenthe

Het EK is in volle gang! Onder de vlag Be Part of It nodigt UEFA Euro 2020 tijdens elke wedstrijd van het Nederlands elftal een speciale groep mensen uit voor een unieke beleving in het mini stadion. Afgelopen maandag landde de organisatie op Vliegveld Twenthe.

UNIEKE BELEVING

Na het zorgpersoneel en studenten werden dit keer BOA’s uitgenodigd om op een unieke wijze Noord-Macedonië – Nederland te beleven. Met een drankje en confettikanon in de hand kon de wedstrijd beginnen. Gelukkig sleepte het Nederlands elftal onder toeziend oog van de BOA’s de overwinning binnen en was de feestvreugde groot. 0 – 3! YES!  

EINDELIJK WEER SAMEN

Het idee achter dit concept? 60 jaar EURO, 11 speelsteden door heel Europa en 4 wedstrijden in ons land. Dat is uniek! Dat wordt doorgetrokken in hoe we het samen kunnen kijken. Ter ere van het EK in Nederland is door de lokale organisatie van het toernooi gekozen voor een mini stadion, waarin een speciale groep mensen op een unieke wijze de wedstrijden in Nederland kan beleven. Juist na afgelopen jaar verdienen de uitgenodigde groepen een hart onder de riem of een avond in de schijnwerpers. Uniek toernooi, unieke viewing en unieke mensen. We zijn benieuwd wie er hierna in het zonnetje worden gezet!

Mini stadion UEFA Vliegveld Twenthe