Ontdek de zakelijke arrangementen voor theaterspektakel Hanna van Hendrik

Wil jij je werknemers écht verrassen, bedanken of belonen? Trakteer ze dan op het meeslepende theaterspektakel Hanna van Hendrik. Een compleet verzorgd avondje uit vol cultuur en beleving op Vliegveld Twenthe. Van 7 juli t/m 24 augustus 2022 beleven jullie een unieke avond waar nog lang over nagepraat gaat worden. Kom je ook?

ODE AAN TWENTS BOERENLEVEN

Tijdens de reprise van Hanna van Hendrik word je ondergedompeld in het leven van de Twentse boerin Hanna, gespeeld door Johanna ter Steege, en haar familie. Je volgt haar gevecht om de verkoop van de boerderij, al drie generaties familiebezit, tegen te houden. Het zijn de bewogen jaren ‘70, overal nemen burgers het heft in eigen handen. Tradities worden overboord gegooid of juist fel verdedigd. Binnen Vliegveld Twenthe word je door drie theaters meegenomen in de meeslepende ode aan het boerenleven van Twente.

“Ronduit indrukwekkend” – De Volkskrant

ULTIEME MANIER VAN SAMENKOMEN

Bovenstaande is slechts een van de vele lovende koppen die Hanna van Hendrik in 2019 kreeg. De voorstelling trok in dit jaar al ruim 50.000 bezoekers en in 2021 ontving de theatervoorstelling De Zilveren Haring-prijs. Zeker de afgelopen twee coronajaren hebben we met elkaar kunnen ondervinden hoe belangrijk cultuur en daarmee kwalitatieve vrijetijdsbesteding is voor ons als mensen. De behoefte om samen te komen, interactie te hebben is de essentie van ons bestaan.

Hanna van Hendrik groepsarrangementen

ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN

Wil jij samen met je collega’s Hanna van Hendrik bezoeken? Leuk! We ontvangen je graag. Speciaal voor jou hebben we verschillende arrangementen samengesteld, die passen bij jouw wensen. We zorgen voor een perfecte en geheel verzorgde avond uit, waarin alles van begin tot eind geregeld is. 

Meer info & zakelijke arrangementen

Wil je Hanna van Hendrik als particulier bezoek?

Koop online direct je tickets voor Hanna van Hendrik. 

Tickets