Springkussen Festival is terug op Vliegveld Twenthe!

Groot nieuws! Springkussen Festival komt terug naar Vliegveld Twenthe ? Van 27 februari t/m 3 maart wordt Hangar 11 wederom omgetoverd tot een springparadijs met héél veel verschillende springkussens, een schmink- en kleurhoek, een kinderdisco en nog meer leuks om je een hele dag te vermaken. Ook hebben we dit jaar weer een horecaplein met eten en drinken, én hebben we weer de Springbox met een patatje, een snack naar keuze en een pakje drinken.

Wil jij een actief kinderfeestje vieren of wil je gezellig met de BSO op stap? Dat kan bij ons op het Springkussen Festival! Het kinderfeestje arrangement bestaat uit: entree, onbeperkt ranja, een Springbox, een zakje snoep en natuurlijk een cadeautje voor de jarige. Het BSO arrangement bestaat uit: entree, een Springbox en onbeperkt ranja. Een kinderfeestje en een BSO uitje zijn beiden vanaf 5 kindjes te boeken.

We verkopen dit jaar weer early bird tickets en reguliere tickets. De early bird tickets zijn qua inhoud en tijdstip precies hetzelfde als de reguliere tickets, maar dan met korting voor de snelle beslisser, hoe fijn is dat?!

De early bird tickets zijn vanaf nu te koop. Wanneer deze op zijn worden de reguliere tickets verkocht. Dus wees er snel bij want OP = OP!
De prijzen zijn als volgt:

  • Early bird ticket: 9,50
  • Early bird ticket met Springbox: €12,50
  • Reguliere ticket: €11,00
  • Reguliere ticket met Springbox: €14,00
  • Kinderfeestje: €16
  • BSO en kinderdagverblijf: €13

Zien we jou met de kids bij Springkussen Festival Enschede 2023? Koop je tickets hier.